Wäsby i Torshälla

Förr förra lördagen, när det regnade som mest och man riktigt kände att hösten var på väg åkte jag och min kompis Kattis till Wäsby i Torshälla.
När vi fyller år försöker vi alltid hitta på något tillsammans och den här gången var det Kattis som fyllt år och skulle hitta på en aktivitet. Tanken var från början att paddla SUP, men vädret var ju inte så passande. Så vi drog iväg för att dreja varsin skål och strosa runt i det supermysiga området Wäsby.


Vi började med att titta in i de olika butikerna. Wäsby magasin som var fyllt till bredden med fina inredningssaker, porslin, möbler, handdukar, tvålar, kläder mm.
Blommor och Brie, hade precis vad det låter som. Ost och blommor. Wäsby vilt sålde viltkött och goda tillbehör. Köpte en massa gott som passar till pappan här i huset och som blir en bra present till fars dag. Annas keramik hade en liten butik utöver sin ateljé är vi fick dreja varsin skål. Vilket var riktigt roligt. Jag fick verkligen mersmak och ville dreja en hel servis.


Ett måste när man passerar Eskilstuna är att stanna till vid Retuna. En återbruksgalleria med bara secondhand butiker. Himmelriket för oss som gillar begagnat.
Fyndade några roliga glas som passar när barnen har kalas och även några champagneglas. Vi hade bara 15 minuter på oss innan de stängde så vi fick springa in och ut genom butikerna.


Nu ropar sängen. Dags att ladda upp för en ny vecka.
Hörs snart igen! Kram

Gillar

Kommentarer